Καλώς ήρθατε στο Tinos Villages

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Το Tinos Villages βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Αγίου Ιωάννη. Σε απόσταση λίγων λεπτών οδικώς από το κέντρο/τη χώρα και την εκκλησία της Παναγίας της Τήνου, επίσης γνωστή ως Μεγαλόχαρη.

Οι υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, συνδυασμένες με την Κυκλαδική παράδοση και το ‘minimal’ μποέμ αρχιτεκτονικό στυλ, συνθέτουν ένα ξενοδοχείο σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό του περιβάλλον. Όλοι οι χώροι προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στους κήπους και τη θάλασσα. Το ξενοδοχείο παρέχει ξαπλώστρες που προσφέρουν χαλάρωση κάτω από τον ήλιο.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα αισθητική συνδυασμένη με παραδοσιακά Κυκλαδίτικα αρχιτεκτονικά στοιχεία, που αναμειγνύονται ομαλά με το φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το ειδικευμένο προσωπικό και οι εξαιρετικές παροχές παρέχουν μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.
Το 2019, οι σουίτες και τα δωμάτια του Tinos Villages επανασχεδιάστηκαν πλήρως με κομψό, λιττό, εξαίρετο και μοντέρνο στυλ, και ανακαινίστηκαν με προσεκτικά επιλεγμένα, περίτεχνα υλικά, δημιουργικά εμπνευσμένα από διάσημους Έλληνες σχεδιαστές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσία Δωματίου
Πρόσβαση στο Ίντερνετ σε όλα τα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους.
Μεταφορά από και προς το λιμάνι (κατόπιν σχετικού αιτήματος – με επιπλέον χρέωση)
Ποτό υποδοχής κατά την άφιξη.
Χώρος στάθμευσης
Περιοδία με ξεναγό (κατόπιν σχετικού αιτήματος – με επιπλέον χρέωση)